Nyhed

Camping Card for 2021 er på gaden nu! 

Så er der kommet et nyt CampingCard ASCI på gaden!
Kender du en som skal forkæles med et CampingCard i julegave - så kan du i vores webshop købe det nye CampingCard ACSI for 2021. Du kan trykke på billedet ovenover for at komme til webshoppen. 

Hvis du ikke kender CampingCard, så kan vi fortælle, at du med et sådan kort for nogle fordelagtige rabatter på overnatninger i lavsæsonen. 
Du kan spare helt op til 60 % pr. overnatning og der er mere end 3.600 campingpladser med i rabatordningen. 
Kortet fungerer sådan at to voksne med et gyldigt CampingCard ACSI kan hos en af de medvirkende campingpladser kan overnatte for kun 12, 14, 16, 18, eller 20 Euro pr. nat. På den måde betaler du altid mindre end den laveste pris den pågældende campingplads tilbyder i lavsæsonen. I den medfølgende guide kan du se hvilke campingpladser der er med i rabatorningen og der er mange populære rejsemål i Belgien, Frankrig, TYskland, Holland, Italien, England og mange flere europæiske land. Og skulle du være så heldig at have et mobilabonnement med data i europa så kan du anvende CampingCard ACSI appen, hvor du også kan se hele listen over medvirkende campingpladser i rabatordningen.
Og selvom at du får rabat i lavsæsoenen, så garanterer de forskellige campingpladser der er med i ordningen, at du som besøgende på deres campingplads altid få den samme gode service og gæstfrihed som i højsæsonen.

Hvis i rejser med børn eller børnebørn
På et CampingCard får du udover rabat også muligheden for at børn under 6 år er gratis på en lang række campingpladser. I alt er der 655 campingpladser der tilbyder op til 3 børn gratis under 6 år. Du kan i guiden se hvilke campingpladser der tilbyder dette ved at de har dette logo. 


**OBS** Selvom campingpladsen har dette logo, så kan det være, at du skal betale turistskat for børn under 6 år, idet campingpladsen skal betale turistskat direkte til de lokale myndigheder i det pågældende land. Yderligere ting som brusebadsmønter er ofte heller ikke inkluderet i gratis for børn under 6 år. 

Køb CampingCard ACSI her: TIL WEBSHOPPENDu kan læse mere om gældende regler og principper for CampingCard ACSI her. CampingCard ACSI hjemmeside.