Så er det nu det sker! 

 

I weekenden d. 26 og 27 oktober afholder vi Åbent hus i vores butik og campingvognsudstilling i Støvring.

Og i anledningen af vores åbent hus har vi på de sidste 2019 modeller fra vores førerende mærker: Hobby, Fendt, Knaus og T@B sat priserne ned, så du kan gøre en rigtig god handel. Og når vi nu er i gang med gode priser, så har vi minus 20% på alt campingudstyr i butikken på nær allerede nedsatte varer. 

 

I vores udstillingshal har vi også fået flere 2020 modeller hjem, så du kan komme og se nyhederne fra de forskellige mærker. Hvor du har mulighed for at blive en af de første til at eje en 2020 model. Ligeledes har vi i hallen vores udstilling af fortelte, hvor du også kan gøre en god handel på forskellige Ventura AIR Lufttelte fra Isabella. Og helt ekstraordinært har du på dagen mulighed for at forudbestille det helt nye lufttelt Isaballa AIR Cirrus North 400. Og hvis du forudbestiller det på dagen, så giver vi 10 % i rabat + under tæppe og gulvtæppe til teltet. 

 

Er du i stedet på udkig efter en trailer, så har vi også lavet et rigtig godt tilbud til weekenden. En af Danmarks mest solgte trailere, hvis ikke dén mest solgt trailere, nemlig Brenderup 1205 har vi på dagen til 4800 inkl. Næsehjul og presenning. Brenderup 1205 kan tage 500 kg og er let at opbevare – idet den kan opbevares i lodret position. 

 

Som nogen af jer måske ved, så deler vores campingbutik lokale med Outdoor butikken friliv og hvis du ikke kender dem, så kan du tage et kig her. – De holder åbent hus med os og har også fundet nogle rigtig gode tilbud frem til dagen. 

 

Vi åbner op både lørdag og søndag kl. 10:00, hvor vi giver gratis morgenbrød og kaffe frem til kl. 11:00 – så kom til åbningstid og spis et rundstykke sammen med os. 

 

Vi glæder os rigtig meget til at se dig.