Endelig sker det! 
- Åbent hus

 I weekenden d. 30 og 31 oktober afholder vi sammen med Friliv Åbent hus i vores butik og vognudstilling i Støvring.

 

 


 

Og i anledningen af vores åbent hus har vi på de sidste 2021 modeller fra vores førerende mærker: Hobby, Fendt, Knaus & Ahorn Autocampere ekstra gode priser, så du kan gøre en rigtig god handel. Og når vi nu er i gang med gode priser, så har minus 10% på alle Coca Cola køleskabe, 15% på alt Ooni, 20% på alle Garmin Camper Navigationsenheder og hele 25% rabat på alt Rice By Rice Melamin service.  Derudover har vi sammen med Friliv et stort outlet markedet med en masse rest partier, hvor priserne er sparket helt i bund! 

I vores udstillingshal har vi også fået flere 2022 modeller hjem, så du kan komme og se nyhederne fra de forskellige producenter. Hvor du har mulighed for at blive en af de første til at eje en 2022 model. Ligeledes har vi i hallen vores udstilling af Isabella fortelte, hvor du kan se alle de aktuelle modeller for 2022 sæsonen.

Er du i stedet på udkig efter en trailer, så har vi et stort udvalg af trailere fra Brenderup, hvor du finder alt fra mindre hobby trailere til store erhvervstrailere.

Som nogen af jer måske ved, så deler vi lokaler med Outdoor butikken Friliv og hvis du ikke kender dem, så kan du tage et kig her. – udover det store outlet marked, så har de også en masse tilbud i butikken.

Vi åbner op både lørdag og søndag kl. 10.00 og lukker kl. 16.00

Det sker begge dage: 

- Besøg af Garmin der fremviser Camper modellerne

- Vi giver en gratis Hotdog med øl eller vand

Søndag:

- Prøvesmagning af Pizzaer lavet i Ooni Pizzaovn kl. 12.00 - 13.00
 

Konkurrence

Hvis du trykker deltager på vores Facebook begivenhed, så deltager du automatisk i lodtrækningen om et gavekort på 500,- til vores butik. Alt du skal gøre er at klikke på knappen nedenfor.

 

Vi glæder os rigtig meget til at se dig.