Forårsmesse 2020

AFLYSNING af Forårsmesse d. 21 of 22 marts 2020 

Forårsmesse 2020 | Jysk Caravan Center
-succen bliver større og større - og større!

Vi har igennem de sidste mange år afholdt Forårsmesse i marts måned for at binde campingbranchen i Nordjylland bedre sammen på kryds og tværs, samt få alternativer til de store og etablerede messer.
Vi vil (eller kan) ikke konkurrere med hverken Campingmessen i Aalborg eller Ferie for Alle i Herning, men vi ønsker at tilbyde kunder og udstillere et hyggeligt alternativ - og det gør vi stadig. Med stadig større succes!


Vi fejrer forårets kommen tredje weekend i marts -
21. & 22. marts 2022! -begge dage fra 10-16.00.


Forårsmessen anno 2019 blev en succes - der var en virkelig god, hyggelig og behagelig stemning blandt alle ca. 2.500 gæster som besøgte os og de godt 30 udstillere vi havde inviteret til at være med. Vi takker alle for deltagelsen - det var en fornøjelse!
Der er lagt billeder på af arrangementet her til højre - ta' et kig og se om du er med :-)

Og i anledningen af vores forårsmesse har vi på de sidste 2019 modeller fra vores førerende mærker: Hobby, Fendt, Knaus og T@B sat priserne ned, så du kan gøre en rigtig god handel. Og når vi nu er i gang med gode priser, så har vi tilbudsmarked med campingudstyr hvor du kan spare optil 60% !!

I vores udstillingshal har vi en masse fantastiske 2020 modeller fra Knaus, Hobby og Fendt, så du kan komme og se årets nyheder fra de forskellige mærker. Ligeledes har vi i hallen vores udstilling af fortelte, hvor du også kan gøre en god handel på forskellige telte fra Isabella. Hvor vi har fået det nye AIR Cirrus North med annex opstilet, og det er bare et helt fantastisk lufttelt. 

Er du i stedet på udkig efter en trailer, så har vi også rigtig gode priser i weekenden. En af Danmarks mest solgte trailere, hvis ikke dén mest solgt trailere, nemlig Brenderup 1205s har vi på dagen til 4500. Brenderup 1205s kan tage 500 kg og er let at opbevare – idet den kan opbevares i lodret position.

Som nogen af jer måske ved, så dele vores campingbutik lokale med Outdoor butikken friliv.dk og hvis du ikke kender dem, så kan du tage et kig her. – De holder åbent hus med os og har også fundet nogle rigtig gode tilbud frem til dagen. 

Begge dage åbner vi fra kl. 10.00 til 16.00 og hvis du er en af de morgenfriske, så kan du sikre dig en goodiebag med en masse spændende og brugbare ting fra nogle af vores leverandører. De første 50 gæster begge dage får en goodiebag.!


Vi glæder os til forårsmessen 2020!
-det kan I også roligt gøre :-)!

Vel mødt til foråret!
Alle ønskes en rigtig god campingsæson!


Udstillere 2020

Campingpladser:
Dancamps Kommer og repræsenterer pladserne


Andre udstillere:
-
Rickshaw Travel
- Skivum Honning
- Forever Balance Life Aloe Vera
- SUMAS
- Tupperware
- GF Forsikring
- Biolyte
- Knaus Klubben Danmark
- Fendt Klubben Danmark
- Støvring Cykler 
-
Hot Wok

Opdateres løbende

Har du lyst til at deltage som udstiller i 2020?
-tag fat i Jesper på
jesper@jysk-caravan.dk


De bedste hilsner fra
Jysk Caravan Center