Hos os kan du få kosangasHos os kan du købe nye gasflasker eller få ombyttet din tomme gasflaske med en ny. Gasflasker kan fås i mange forskellige størrelser og vil tilbyder forskellige varianter som passer god til campingvognen, autocamperen eller til grillen. Dermed har vi en derpasser til netop dit formål. 5 kg og 10 kg Kosan Light (lertvægts flaske)
De efterhånden med sælgende gasflsker til privateforbrugere er light flaskerne.
Den letvægts flaske er nem at få ind og ud af campingvognen samt at du stadig kan flytte rundt på din gasgrill når den er koblet på en letvægts kosangas flaske. Priser: 
5 kg. 
Ombytning: 149 DKK
Ny flaske: 698 DKK

10 kg.
Ombytning: 199 DKK 
Ny flaske: 698 DKKFri ombytning af Kosan Light
Hvis du skal have ombyttet en letvægtsflaske fra Kosangas, så kan du frit vælge om du vil skifte ned eller om i størrelse.

Så har du en 5 kg letvægts flaske og gerne vil have en 10 kg letvægtsflaske med gas, så koster det dig kun prisen for en ombytning. 
Ligeledes gør det sig gælgende, hvis du har preferencer til farven på flasken. 

11 kg Kosan Stålflaske
Hvis du er mere til en klassiker i stålflaske, så har vi også det. Hvis man siger gas på flaske til en dansker, så er der stor sansynlighed for at han tænker på en af de ikoniske 11 kg stålflasker fra kosan. 

Flasker er yderst velegnet til komfur, varmeovne, store gasgrille eller terrassevarmeren. Den ekstra tyngde fra stålflasken gør at eksempelvis terrassevarmeren har et bedre tyngdepunkt. Priser: 
11 kg. 
Ombytning: 199 DKK
Ny flaske: 200 DKK


 

2 kg stålfalske, 3 kg CGI flaske og 6 kg Alu flaske.
Hvis du har brug for at have gas med på farten, så er det noget kun nemmere at have en lille flaske med. Hos os kan du også få små og lette flaske, der er perfekte til at tage med på stranden sammen med campinggrillen.


Vi har også CGI flasker. Her skal du være opmærksom på, at hvis du har en 2 kg CGI flaske, kan den kun ombyttes til en 3 kg CGI flaske. Fordi 2 kg flaskerne er udgået. Du skal dog ikke betale mere end en almindelig ombytning. 

Priser: 
6 kg. alu 
Ombytning: 189 DKK
Ny flaske: 782 DKK

3 kg. CGI
Ombytning: 169 DKK 
Ny flaske: 550 DKK

2 kg. stålflaske
Ombytning: 149 DKK 
Ny flaske: 200 DKK