JYSK CARAVAN CENTER

STORT UDVALG AF BRUGTE VOGNE

BRUGTE campingvogne BRUGTE autocampere brugte teltvogne
hobby logo
Fendt Caravan Logo
Fendt Caravan Logo
hobby logo

Brugte campingvogne

Hos Jysk Caravan Center har vi et stort udvalg af brugte campingvogne i et bredt udvalg af årgange.

Er du på jagt efter en brugt campingvogn så kan du hos Jysk Caravan Center helt sikkert finde en model som passer til jeres behov og pengepung. Mange nye campister starter ud med at finde en fornuftig brugt campingvogn af ældre dato til få penge. Det er også et godt sted at starte, hvis I er nye med campinglivet og først vi prøve det an – inden i investere i en nyere vogn.

Køb af brugte campingvogne

Køb ved privat sælger

Der er flere du ting du skal være opmærksom på, når du køber en brugt campingvogn hos en forhandler eller privat. Ofte kan du finde en vogn, som du finder interessant hos en privat sælger – men her skal du være opmærksom på, at du som køber ikke har nogen form for reklamationsret eller garanti, med mindre at du og sælgeren laver en aftale herom. Så vælter skeletterne ud af skabet på første tur – er alle reparationer for egne regning. 

Køb af brugt campingvogn ved forhandler

Når du handler campingvogn med en forhandler har du mange flere forbrugerbeskyttet rettigheder der det kommer til handle med brugte campingvogne. Som udgangspunkt har du altid 2 års reklamationsret, når du handler med en virksomhed. Derudover er det meget almindeligt at en forhandler yder en periode med garanti – som til forskel fra reklamationsretten er garantien ikke lovpligtig – men en service forhandleren ofte yder. Det er kun hvis en brugt campingvogn sælges som “købt som beset” at du som køber ikke er dækket af reklamationsretten, på de punkter som sælgeren har oplyst som mangler ved produktet – da du her skriver under på, at du er ind forstået med at disse mangler er tilstede ved indgåelse af aftalen. 

Ofte vil prisen på brugte campingvogne ved forhandlere derfor også være dyre end ved en privat sælger, da forhandleren stiller en garanti samt at du som køber har reklamationsretten på 2 år. Du er derfor bedre stillet, hvis der skulle set et problem med jeres brugte campingvogn senere.

Køb af brugte campingvogne ved Jysk Caravan Center 

Når du køber en brugt campingvogn hos Jysk Caravan Center – så har du som udgangspunkt altid 12 månederes garanti på den brugte campingvogn. Medmindre at du ved vognen og i slutseddelen bliver opmærksomgjort på at vognen med de fejl og mangler der forekommer er “købt som beset.”