Vil du sælge?

Salg af brugt campingvogn

Jysk Caravan Center har mere end 20 års erfaring med køb og salg af campingvogne. Vi giver kontant betaling for alle nyere modeller. Vi mangler nyere brugte campingvogne. Derfor vil vi gerne give en pris på din campingvogn, hvis du overvejer at sælge den.

Har du spørgsmål eller vil du hører om dine muligheder, for at sælge din vogn, er du velkommen til at ringe på 98 31 98 31

Ønsker du en cirka pris skal du sende os en mail to salg@jysk-caravan.dk med beskrivelse, model, årgang, gerne registreringsnummer, evt. skader samt nogle gode billeder af campingvognen.
Husk også at oplyste om du vil sælge dit telt med samt hvilket ekstraudstyr, du har fået monteret, der kan forhøje prisen.

Vi ser frem til at høre fra dig
Sælg din campingvogn

Sælg din campingvogn til Jysk Caravan Center

Med 50 års samlet erfaring inden for campingbranchen med køb og salg af campingvogne, kan vores eksperter give dig en fair og ærlig vurdering af, hvad din campingvogn er værd. Vi har købt mange campingvogne i gennem tiden, og har gjort det nemt for dig, at sælge din campingvogn. Vi kan tilbyde forskellige afregningsmuligheder:

Kommissionssalg
Kontant køb

 

Vi har køberne til brugte campingvogn

Vi har mange som vælger at købe brugt, og det er der flere grunde til. Der er selvfølge kunder som ikke ønsker, at bruge mange penge på en ny vogn, men der er faktisk mange andre gode grunde til at mange køber brugte vogne. En brugt campingvogn holde sin værdi langt bedre end en ny, specielt hvis mindre slitage opstår, som det ofte gør, hvis du har kæledyr eller børn. Der er også en del som vælger, at købe en nyere brugt vogn, fordi der er lang leveringstid på en helt ny model. En brugt campingvogn er ofte monteret med en masse ekstra udstyr. Der er altid en meget stor efterspørgelse på forskellige modeller og specifikationer, så vi burde ikke have et problem, med at finde en køber til din vogn.

 

Vil du sælge ?

Uanset om du ønsker at bytte din brugte campingvogn med en ny campingvogn eller brugt campingvogn eller ønsker at sælge din campingvogn i en ren handel er vi altid interesseret i at give dig en fornuftig pris på den. Måske var campingferie ikke dét du håbede på, eller der er personlige årsager der gør, at det. kan det være rart at komme af med sin campingvogn hurtigt, nemt - og samtidig til en fornuftig pris. Vi mangler ofte vogne med bestemte opbygninger eller fra en bestemt årgang -  kontakt os for at høre mere!


Husk du også har muligheden for at sælge din campingvogn i kommission