Type
Mærke
Kategori
Pris
-
Årgang
-
A-mål
-
Med et udfyldt felt, kan der søges

Bustelte til Autocamper og Campercars

Her på siden opdaterer vi løber med brugte og nye bustelte til autocampere og campercars, som vi får ind. Når vi køber brugte telte af vores kunder, så sætter vi teltet op og gennemgår teltet for eventuelle mærker og mangler der kunne være. Derudfra giver vi teltet en anmærkning på standen. Det kan være som nyt - hvor teltet fremstår som nyt unden nogle anmærkninger. eller det kan være god eller rimelig stand. Hvis standen er god, så er teltet i god stand, men med aldersbetonet tegn som en lille misfarvning eller mærker fra slid. Hvis standen er sat til rimelig, så har teltet større mærker og tegn op brug. Det kunne være at dugen eller runden er blevet lappet eller taget er meget affarvet af solen.

Vi sælger ikke telte i ringe eller dårlig stand.

Hvis vi ikke har det du mangler, så er du meget velkommen til at tage kontakt til os. Du finder mail og telefonnummer i buden af siden. 
Du kan også se udvalget på vores webshop, hvis vi løbede oploader nye telte https://shop.jysk-caravan.dk/shop/fortelte-215s1.html
2021 Isabella Air Cirrus North 400
Det førende lufttelt på markedet, hvis du spørger os. Isabella har udviklet deres teknologi indenfor luftkanalerne med det nye IsaAir. Og det korte af det langer er, at teltet holder meget bedre tryk selv ved store skift i temperatur.
Teltet består af de bedst mulige materialer og teltet er gennemfarvet, så farverne holder i rigtig mange år. Teltet er åndbart giver derfor det mest optimale indeklima og minimerer kondensdannelse.
Med et lufttelt der er 100% bestående af luftkanaler, skal der ikke bruges ekstra stænger til udhæng eller inde ved vognen. Luftsystemet er Isabellas ny IsaAir, som kun skal pumpes ét sted, hvilket gør forteltet utroligt nemt at pumpe. Luftsystemet er modulopbygget, hvor der er forbindelsesventiler imellem hver modul. Se videoen nedenfor, for at se en nærmere præsentation af luftteltet og luftsystemet.

Husk at du kan komme ud i vores butik og udstilling i Støvring Nordjylland. Her kan du se teltet opstillet

2021
kr. 19.499,-
Rally Pro Air 200
Kampa Rally air pro 200, et let og elegant luftelt til camping med campingvogn. Forteltet er med kampas stærke dual pith system, som giver en helt unik stabilitett, samt fuld ståhøjde i fronten af teltet. Siderne og fronten på teltet kan tages ud og bl.a. udskiftet med annex eller mygenet.
 
kr. 2.900,-