Isabella Villa

Isabella VILLA prisliste 2022 Her kan du konfigurer Isabella VILLA som du vil have denIsabella Konfigurator

 

Isabella VILLA en fastligger drøm

Er du fastligger og overvejer muligheden for at blive helårsfastligger, så er en Isabella Villa måske noget for jer.
Villaen er et standby fortelt som bliver bygget op på campingpladsen af professionelle montører, så du med sikkerhed ved at det hele er som det skal være. 
Det bliver med sikkerhed jeres åndehul og fristed, hvor I tager hele familien med og der er plads til at hele familien kan være med. Forskellen mod at have en Isabella VILLA og et Isabella fortelt med vintersikring er at du med en villa får en unik stabilitet og holdbarhed, som gør at du ikke skal bekymre dig om at forteltet står sikkert, når du ikke er på campingpladsen. 
Et helårsfortelt skal kunne give dig hele fire gode sæsoner. I vintersæsonen skal det kunne modstå snefald og undgå sneopbygning på taget. Isabella Villaen har en optimal taghældning som gør at sneopbygning er begrænset. I foråret begynder lyset at komme og derfor skal du kunne få en masse lys ind i forteltet. Derfor er der store vinduespartier, så I har et dejligt lysindfald både i solskin eller i gråvejr. 

Modulerne samles ved hjælp af lynlåse, og det forenkler både selve opbygningen, men gør også, at en eventuel ombytning af frontmodul­erne kan foretages uden at hele teltet skal afmonteres. Alle fronter og gavle er fastgjorte i aluminiumsprofiler – både vandret og lodret. Det sikrer dig en høj stabilitet i ustabilt vejr.

Da VILLA er udstyret med en polstret pude mod vognen og et tilslutningsstykke mellem tag og campingvogn, kan den anvendes på alle vognstørrelser (Der kan dog være behov for specialtilretning ved især små vogne). Du kan med enkle greb køre vognen til eller fra efter behov, dog kræves der en fuld bagbeklædning (ekstra) hvis Isabella VILLA skal stå uden vogn. Din lokale forhandler kan vejlede dig, hvis du skulle ønske at få VILLA færdigmonteret. ­Isabella tilbyder gulv samt opstilling af VILLA. 

  
Isabella VILLA fås i forskellige størrelser Isabella VILLA med veranda
 
Isabella Camp-let Logo