Type
Mærke
Kategori
Pris
-
Årgang
-
A-mål
-
Med et udfyldt felt, kan der søges

Nye og brugte Annex

Skal du bruge plads til en ekstra opredning på campingferien? - Det kan jo ske at man få behov for en eller to ekstra opredninger på campingferien, og i sommerperioden er det ikke noget problem at sove i forteltet, men er forteltet fyldt op, så kan du til de fleste fortelte udvide pladsen med et eller to annex. 
Annex virker sådan, at det sættes på enderne af teltet, de fleste annex kommer enten til højre side eller venstre side af forteltet. På den måde får du nogle ekstra m2 i forteltet. Og hvis det ikke skal bruges til ekstra opredninger, så er det også god plads til at få cyklerne indendørs eller til at opbevare strandstole og andet udstyr der i løbet af dagen, normaltvis står undenfor forteltet. Men hvis du ikke kan få et annex eller ikke ønsker et annex på dit fortelt, så kan behovet for ekstra opbevaring også klares med et opbevaringstelt - så eksempelvis dette fra Wecamp - Wecamp opbevaringstelt 220 x 150 x 190 cm
Her får man et ekstra telt som kan bruges til opvaring af alt det, man normaltvis ikke vil have i forteltet, som grill, strandstole eller børnenes udendørslegetøj.
Future annex 300
Super fint annex med alu stel OG indertelt - god stand. er 3 meter bredt.
 
kr. 4.500,-