Type
Mærke
Kategori
Pris
-
Årgang
-
A-mål
-
Med et udfyldt felt, kan der søges

Markiser

Ny Markise, ja det kan godt blive en dyr fornøjelse. Og hvis der er flere ting der skal laves på campingvognen samtidig, ja så er der måske ikke så meget tilbage i budgettet til at holde ferie for. 

Så inden du bruger en masse penge på en ny markise, så se lige det udvalg vi har af brugte markiser. Fordi du kan være heldig at vi har lige præcis den model fra eksempelvis Thule eller Fiamma, som du har tænkt dig at købe. 

De brugte markiser vi har på lager kommer fra de bruge campingvogne som vi køber i løbet af året. Og nogle gange når vi sælger vognen igen, ønsker den nye ejer at få afmonteret markisen eller få en ny markise sat på. Den brugte markise som vi piller af sælger vi så her. 

Og nu tænker du nok, hvordan kan jeg være sikker på, at markisen er i orden? 

Hver gang vi har en markise, som vi afmonterer en campingvogn, så tjekker vi markisen godt igennem for hvordan standen er på boks eller pose, dug og stellet. Hvis der er misfarveninger eller lignende i dugen, så bliver det noter, under hvordan standen er på markisen i annoncen. Men vi sælger ikke en markise, hvor vi ikke kan stå indenfor, at markisen har en stand, som er funktionsdygtig.

Grundlæggende så vurderer vi de brugte markiser ud fra som ny og fin stand. Hvis en markise har en anmærkning som ny, så er det fordi standen på markisen eller markiseteltet er som ny og vi har fået oplyst, at det ikke er brugt og vi har vurderet at markisens stand er så god som en ny. Hvis en brugt markise har anmærkning Fin stand, vil det sige at markisen har nogle aldersbetonet tegn, hvilken der ofte vil forkomme med en brugt markise. 

Derudover vil det fremgå, hvad man skal være opmærksom på med den enkelte markise. Pris på de forskellige brugte markise vil derfor også variere i det størrelse, alder og stand er forskelligt på de enkelte markiser.  

Hvis du finder en markise på siden her, som passer i målene til din campingvogn, så råder vi dig altid til at komme og se produktet i vores butik, så du kan se standen inden køb. 

Har vi ikke en der passer til din vogn - eller er du på udkig efter en ny markise så kan se ud flere forskellige modeller på vores webshop: shop.jysk-caravan.dk

Markise 3,20 lang med sider og front, samt gardiner.
 
kr. 4.500,-