Type
Mærke
Kategori
Pris
-
Årgang
-
A-mål
-
Med et udfyldt felt, kan der søges

Nye og brugte vintertelte

Er du helårscampist eller overvejer du at prøve vintercamping? - Så kan du med fordel erhverve dig et vintertelt. 

Der er mange fordele ved et vintertelt til vinterperiode. Du kan bruge teltet som en overdækket terrasse, hvor du kan sidde og nyde en kop kaffe og samtidig kan teltet fungerer som et vindfang foran døren, så døren indtil campingvognen ikke bliver udfordret af vintervinden. Men et vintertelt skal også kunne stå distancen imod vintervinden og vejret, derfor er der også nogle andre krav til et vintertelt. Eksempelvis så er vinterteltet fra Isabella produceret i et ekstra kraftigt polyester materiale samt hældningen er anderledes så teltet kan klare eventuel snefald. Derudover så er vinduerne også lavet af et frostsikret materiale. 

De fleste vintertelte kommer i standard mål så de passer til stort set alle campingvogne idet vinterfortelte ofte kun er monteret i campingvognens tag og tilsluttes vognens sider ved hjælp af skumgummipuder med lodrette støttestænger i begge sider samt et specielt klikprofilsystem, som tilslutter forteltet helt tæt til campingvognen. Sådan er det i hvert fald på Vinterteltet fra Isabella. Der er døre i begge gavle, hvor der lynlåse der er så smarte at de kan åbnes både nedefra og ovenfra. Sidstnævnte er en stor fordel, hvis sneen har lagt sig op ad teltsiden. Selv om vinden udenfor rykker i bardunerne og sneen falder tæt, så kan det faktisk godt lade sig gøre at bruge Vinterteltet som en udestue, blot man har lagt det rigtige gulv, som kan isolere mod både kulde og fugt nedefra. Desuden er det nødvendigt med en god varmekilde og af hensyn til kondensvand, et termoloft, som fås som ekstraudstyr.

Her på siden vil du løbende kunne se de nye vintertelte som vi fører. Derudover bliver der uploadet brugte vintertelte når vi får dem på lager. Hvis du ikke kan finde hvad du søger - eller hvis du har spørgsmål til vintertelte og hvad der passer til dine behov, så ring endelig eller send en mail. Så er vi klar til at guide dig i den rigtige retning. Du finder kontakt oplysninger her

SNOWBOY
 
kr. 2.900,-