Fendt campingvogn

Fendt
-kvalitet når det er bedst!

Fendt er en kælen for detaljerne udover det sædvanlige ligesom det håndværksmæssigt er kvaliet i en standard kun de færreste drømmer om. En Fendt campingvogn er altså din garanti for en kvalitetscampingvogn, der med tyske oprindelse er campingvogne når det er bedst!

      

Foruden kvaliteten af selve vognens chassis, låger, skabe og senge er kvaliteten af hyndernes tekstiler er i en udsøgt kvalitet, som foruden at være i en meget høj slidstærk kvalitet også er tidsløst designet i farve og form. Du er derfor sikker på at du med din nye Fendt vil have en rigtig god campingvogn, der også holder sig så smart og moderne som muligt i mange år frem!

Når man fra den tyske campingvognsproducent Fendt, har valgt at fokusere på kvaliteten må det nødvendigvis gå en smule ud over kvantiteten - og det er måske heller ikke så ringe endda. Men det betyder at du som kommende ejer af en Fendt campingvogn skal være ude i god tid, så du er sikker på at kunne få en af de forholdsvis få Fendt campingvogne, der årligt forlader Fendt-fabrikken.
Generelt gælder det at udvalget af Fendt campingvogne hos os ved Jysk Caravan Center i Støvring, er størt fra de nye modeller til næste års sæson kommer hjem i udstillingen i slutningen af oktober og frem til januar eller februar.

Hvis du sidder med en bange anelse omkring prisen, er der intet at frygte. Fendt er ikke en billig campingvogn, men det er kvalitet og luksus til en fornuftig pris. Og det er dybest set hvad de handler om.

Besøg os i Støvring, og glæd dig til at lade os præsentere dig for Fendts verden.


Fendt Saphir
-dit første bekendtskab med Fendt?
[Priser fra kr. 171.950,-]

Fendt Saphir er skabt til at blive brugt, og skabt til dig, der fokuserer på den gode kvalitet kombineret med det praktiske design.
Fuld af gode løsningerm der betyder at du kan bekymre dig om dét det virkelig handler om - at være på camping med de personer, der betyder allermest for dig.

Lige som de andre modeller fra Fendt er der kke sparet på de mange grundrids der findes, hvilket betyder at du med stor sandsynlighed finder den Fendt Saphir, der passer dig og dine allerbedst!

Nedenfor har vi valgt at vise tre af de mange mulige grundrids af Fendt Saphir;
Først en 445 TBF, der er den mindste model du finder i Saphir-familien. Indrettet med en lækker rundsiddegruppe bagerst, køkken midterst og en fransk seng i køreretningen forrest sammen med et toilet.
Næstefter en 560 SKM med sengepladser til 5 personer og en tilladt totalvægt på 1.700 KG. Indrettet med tværstillet dobbeltseng i fuld bredde forrest, køkken samt siddedinette midterst og en dobbeltkøje, opbevaringsskab og toilet med brus bagerst.
Slutteligt en 700 SFD med sengepladser til 4 personer samt en tilladt totalvægt på 2.000 KG - det hele placeret på en boogieaksel. Indrettet med en rundsiddegruppe forrest, køkken og opbevaring med bl.a. TV-beslag midterst og herefter bagud en fransk seng i køreretningen og til sidst et endebadeværelse i fuld bredde med både toilet, håndvask og brus.

Hvorfor nøjes, når du kan vælge en Fendt Saphir?
Fendt Bianco Activ
-rummelig, stor lasteevne - skabt til de aktive på farten
[Priser fra kr. 160.950,-]

Når du rejser meget rundt med din campingvogn, er det vigtigt at vægten er så minimal som overhovedet muligt - derved sparer du både tid, kræfter - og skåner miljøet med det mindre forbrugte brændstof.
Præcis efter den devise har Fendt skabt deres Bianco Activ - til et aktivt campingliv på farten.
Bianco Activ er, ligesom sine søster-modeller, skabt med kvaliteten og det praktiske design for øje. Detaljerne spiller også i Bianco Activ en stor rolle, der er gennemført yderst til inderst med smarte og praktiske løsninger.
Ydermere er vægten holdt på et minimum, så du nemt og bekvemt kan turnere verden rundt med dit hjem på krogen.

Nedenfor har vi valgt at vise tre af de mange mulige grundrids af Fendt Bianco Activ;
Først den lille og vakse 390 FHE der med sine 3 sovepladser og en totalvægt på 1.500 KG er utrolig nem at have med sig rundt på opdagelse. Forrest en fransk seng samt toilet, midterst et opbevaringsskab og bagerst et køkken samt siddedinette. Her har du det hele med på den halve plads!
Næstefter en 495 SFE, hvor alting får mere plads. Her har vi sengepladser til 4 personer og en totalvægt på 1.700 KG.
I fronten er den indrettet med en siddegruppe, midterst køkken og opbevaring og bagerst den franske seng sammen med et toilet.
Slutteligt den største model indenfor Bianco Activ, nemlig en 550 KMG med sengepladser til 5 personer, ligeledes fordelt på 1.700 KG.
Plads til hele familien, uden at det bliver en af de helt store campingvogne. Forrest to enkeltsenge, midterst sidedinette og køkken - bagerst en dobbeltkøje samt toilet og håndvask.

  

Fendt Bianco Selection
-bare fordi
[Priser fra kr. 153.950,-]

Udover Bianco Activ har Fendt også Bianco Selection.
Vi har altså at gøre med en fendt campingvogn i én serie, men to stk. af slagsen.
Forskellen er ikke prangende, men den er der! Med hver deres charme, er der plads til begge typer på markedet. Bianco Selection udmærker sig bl.a. ved at der er langt flere grundrids at vælge ibandt.
Begge typer har samme valgmuligheder indenfor tekstiler til sofahynderne m.v.

Nedenfor har vi valgt at vise tre af de mange mulige grundrids af Fendt Bianco Selection;
Først en Bianco 435 SF Selection, som byder på 3 sengepladser og en tilladt totalvægt på 1.500 KG. Forrest har vi den franske seng kombineret med en håndvask og et toilet. Midterst køkken med køleskabet overfor, og bagerst i campingvognen findes en siddinette samt et opbevaringsskab.
Næstefter en Bianco 465 SFB selection med 4 sengepladser og en tilladt totalvægt på 1.700 KG.
Her vil vi ikke spilde spaltepladsen med skriv om indretningen - se i stedet videoen nedenfor, hvor du får en god gennemgang af netop den Bianco 465 SFB vi har stående i vores flotte udstilling.
Sidst - og ikke mindst - en 515 SKM selection, som byder på en tværvendt dobbeltseng i frong og en dobbeltkøje i bagenden. I midten er der køkken, sidedinette og et toilet.

  


Fendt Opal
-når lækre detaljer, finesser og stil betyder noget
[Priser fra kr. 192.950,-]

Fremtid, kvalitet og teknologi - Fendt Opal er en eksklusiv fortolkning af en overklassevogn.
Fendt Opal har alt havd man forventer af en luksuscampingvogn, hvor kvalitet, teknologi, komfort og fremtidens løsninger er en selvfølge og en helt naturlig del af dét at campere.

Fendt Opal er komfortabel - bl.a. fordi der som standard i denne serie er standardudstyret med den meget populære Combi 6 gasvarmer, som gør de kølige måneder til en højtid for camping. Serien har derudover også iNet klargjort med en iNet box, som betyder du kan fjernstyre Truma-produkterne fra din smartphone. Det er da smart!

Fendt Tendenza
-trendsætteren igennem alle tider
[Priser fra kr. 197.950,-]Fendt Diamant
-er noget helt særligt
[Priser fra kr. 255.950,-]Fendt Brilliant
-når kun det bedste er godt nok
[Priser fra kr. 374.950,-]