Knaus campingvogne

Knaus - Kvalitets campingvogne i 50 år!
Hvis man som Knaus har bygget tysk kvalitets campingvogne og autocampere i over 50 år, så ved man godt, hvordan det skal gøres!

 

Knaus har altid repræsenteret et højt niveau af kvalitet igennem traditionelt håndværk, de bedste materialer og deres passion for campingvogne. Men Knaus er heller ikke bange for at gå forrest. Igennem deres vision om at skabe campingvogne, hvor balancen mellem design og funktionalitet går op i en højre enhed, bidrager de med innovative løsninger for, hvordan man kan nyde friheden i at rejse med campingvogn.
 

Knaus Tabbert har med deres fem serier af campingvogne. Sport. Südwind, Südwind Exclusive, Eurostar og Deseo en bred diversitet af muligheder, som kan dække campingbehovet for alle. Lige fra førstegangs køberen der søger en fornuftig campingvogn til at påbegynde campingtilværelsen, til den erfarende campist som vil have en vogn i den absolutte luksusklasse.


Alle campingvogne der bærer navnet Knaus står for gennemgående høj kvalitet og er vogne som bygges ud fra princippet om at metoden for at bygge og valget af materialer løbende skal udvikles, for at skabe de beste campingvogne på markedet i dag og i fremtiden.

Knaus hører derfor også til i klassen med de mest velrenommerede udbydere af kvalitets autocamper og campingvogne.


Knaus er frihed der bevæger - igen og igen!
Knaus er komfort og sikkerhed på 1. klasse!


Til højre er alle Knaus' kataloger samt prislister tilgængelige.