Vi hjælper dig med at finde din drømme campingvogn

Er der noget bedre end en ny campingvogn?

Hos Jysk Caravan Center har vi altid et bredt udvalgt af nye campingvogne.
Vi er autoriseret forhandler af Hobby, Fendt, Knaus og T@B.

Hos Jysk Caravan Center har vi et erfarent salgspersonale, som står klar til at hjælpe dig, med at vælge præcis den opbygning du har brug for, samt guide dig igennem junglen af tilbehør til campingvognen. Vi sørger selvfølgelig også for, at campingvognen er helt klar den dag, hvor I kan tage den med hjem og gøre jer klar til campingferie.

Vi holder hele tiden vores lager af nye campingvogne opdateret og bestiller løbende vogne hjem i forskellige opbygninger, så vi med stor sandsynlighed altid har én campingvogn, der passer netop til dit campingbehov.

Men skulle du have drømme om en campingvogn med en helt anden opbygning, bestiller vi naturligvis en skræddersyet model hjem til dig!

 

Se vores nye campingvogne!
Følg dette link, og se hvilke nye vogne vi har hjemme netop nu!

 

Derfor er det en god idé, at du har gjort dig nogle tanker om, hvad du har råd til, hvor tung og stor den må være i forhold til bilen og hvad jeres behov er til campingvognens indretning.

 

Budgettet er altid et godt sted at starte, så i ikke forelsker jer i en campingvogn, som ligger udenfor jeres prisleje.

Hvis jeres plan er at være fastligger, så har campingvognens vægt og størrelse ikke den store betydning, idet i ikke skal køre med vognen. Men hvis I derimod vil have en vogn, som I kan tage med på jeres vej, så skal i tage højde for, hvor stor en campingvogn i må trække med jeres bil. En god huskeregel er her, at et påhængskøretøj maks. må være 70 cm bredere end dig køretøj.

 

Når I har styr på budget og størrelse, så kommer I til det sjove, nemlig, hvordan campingvognen skal være indrettet for at dække jeres behov. Indretningen i campingvognen kan se ud på mange forskellige måder. Hvis i er en børnefamilie, har i måske behov for køjesenge og en dobbeltseng. Og nogle fortrækker en campingvogn med enkelt senge. Hvilke sengetyper I har behov for, vil derfor også have en indflydelse på, hvor stor en siddegrupper der er plads til i vognen.

 

En ting, som er en af de vigtigste, når i skal vælge en ny campingvogn, er at være realistisk. Fordi, det er nemt at blive grebet af stemningen og fylde vognen med udstyr, som i måske reelt ikke har behov for. For der er altid en sammenhæng mellem mængden af udstyr og prisen.

 

Det vigtigste er dog altid, at campingvognen skal føles rigtig og give dig og din familie den helt rigtige følelse af frihed. Fordi frihed er det en ny campingvogn giver.

 


Husk at finansiering er overvejelsen værd!
Vi tilbyder en yderst fordelsagtig finansiering på en ny campingvogn.
Det er så billigt, at bankerne de fleste gange ikke kan være med på den totale omkostning.


Læs meget mere om finansieringsmulighederne ved at trykke her!

 

 

 

Er der noget bedre end en ny campingvogn? 
Er der noget bedre end en ny campingvogn?