Tabbert T@B campingvogne

T@B katalog anno 2020 T@B Teknisk data anno 2021 Konfigurator knap. Her kan du konfigurer T@B som du ønsker den.
Top billede. her kan du se de forskellige T@B modeller.


Livsstil, sjov og eventyrslysten

T@B er vognen til dem, der tør være anderledes!
Siluetten er moderne med et pift af retro og med en T@B kan du være sikker på, at du vil blive lagt mærke til.
 
Vognen er klassens frække dreng, der med sine former og design er vognen til dem, der tør være anderledes.
T@B har vundet priser i design, men også stabilitet og vindmodstand - begge ting der gør den til en fornøjelse at køre med.
Selvom vognen er lille i udseende så er den overraskende rummelig inden i - med siddegruppe, køkken, toilet og hyggelig sovepladser byder vognen på alt, hvad man som campist kan ønske sig.

Med en T@B har du hvad du skal bruge, i en lækker indpakning!


 
Genvejs knap til T@B 320. Klik her op hop til afsnittet for T@B 320 RS Genvejsknap til T@B 400. Tryk her og gå direkte til afsnittet for T@B L 400 TD
 
Tabbert T@B Logo
 
T@B 320T320

Tabbert T@B 320 er den mindste model af T@B. Grundformen, dråben, stammer helt tilbage fra de første masse produceret Tabbert campingvogne tilbage i starten af 1950’erne og det var selve Alfred Tabbert der var mesteren bag det nu ikoniske dråbeformet design. Men vi skal helt frem til 2001 før at den første T@B 320 så dagens lys. Den dag i dag har den lille dråbe cult status med en stor fanskare. 

Modellen 320 kommer i 2021 i 2 forskellige udgaver den almindelige og Offroad. Den almindelige udgave kommer derudover i 3 forskellige design - Basic, Mexican og Metropolis. Så der er lidt til en hver smag. Hos Jysk Caravan Center har vi valgt, at have Basic modellen hjemme. Men ønsker du en af den andre model, så tag endelig kontakt til os. Så finder vi ud af at få sådan en hjem til dig. 
 
T@B 320 Specifikationer
  • Teknisk tilladt totalvægt: 800 KG
  • Total længde: 517 cm.
  • Indvendig længde: 340 cm.
  • Bredde (udvendig / indvendig): 201 cm. / 180 cm. 
  • Højde (udvendig / indvendig): 244 cm. / 182 cm.


320 RS Basic

Grundrids over T@B 320 modellen.
- Total længde: 5,17 meter - Omløber mål: Special telt - Køreklar vægt: 655 Kg
- Total bredde: 2,01 meter - Sovepladser: 2 stk.  
 
 
Her kan du se den aktuelle lagerstatus på T@B 320 hos Jysk Caravan Center Konfigurator knap for T@B 320. Her kan du lege med indholdet af, hvad du synes der kal være med i en T@B 320 RS Her kan du tage på en 360 virtuelrundvisning i en T@B 320 RS

 
Hvis i ikke har noget imod opmærksomhed, ja måske ligefrem elsker den, så er en T@B campingvogn noget for jer. 
Modellen her 320 er en perfekt rejsemakker, til de campister der elsker basal camping med vogn. Der er et lille køkken og en lille siddegruppe, der kan laves til en dobbeltseng. Den er dermed perfekt til jer, der elsker at være på farten og opleve en masse steder på jeres ferie. Men hvis i beslutter jer for at blive et sted i længere tid, ja så er det muligt at få et special telt til campingvognen. Bl.a. laver danske Isabella både et fantastisk telt til modellen samt et lækkert T@B 320 Solsejl.
    

T@B 400T400

Selvom T@B 400 er den største model, så er det faktisk “lillebroren”. De første T@B 400 modeller blev bygget i 2007 efter at markedet begyndte at efterspørge små campingvogne med mere udstyr. Og modellen blev med det samme et stort hit. I dag er det også en campingvogn vi får rigtig mange henvendelser på. Og det er heller ikke en vogn vi har på lager i ret lang tid, når de kommer til udstillingen. Ligesom med den lille 320 så har vi valgt at have Basic modellen. Men hvis du er interesseret i Metropolis eller Mexican designet, så endelige tag kontakt til os. Så får vi bestilt din nye T@B campingvogn hjem som du ønsker den.

T@B 400L Specifikationer
  • Teknisk tilladt totalvægt: 1200 KG
  • Total længde: 597 cm.
  • Indvendig længde: 421 cm.
  • Bredde (udvendig / indvendig): 225 cm. / 204 cm. 
  • Højde (udvendig / indvendig): 261 cm. / 198 cm. 

L 400 TD Basic

Grundrids over T@B L 400 TD
 
- Total længde: 5,97 meter - Omløber mål: Special Telt - Køreklar vægt: 980 Kg
- Total bredde: 2,25 meter - Sovepladser: 3 stk.  


 
Her kan du se den aktuelle lagerstatus for T@B L 400 TD hos Jysk Caravan Center Her kan du konfigurer en T@B L 400 TD med det udstyr du vil have. Her kan du tage på en virtuel rundvisning i en T@B L 400 TD hos Jysk Caravan Center. Ikke tilgængeligt i øjeblikket.

 
Den væsentligste forskel på en 320 og 400 er, udover størrelsen, den faste seng og toilettet. To ting som man ikke ser i de helt små campingvogne. Dermed skal du ikke pakke alt sammen for at lave siddegruppen om til sovepladser, når det er sengetid. Ligesom med 320 modellen, så er T@B L 400 TD en fantastisk rejsepartner, hvor I, i en lille indpakning får rigtig meget campingglæde. Udover den faste seng, så kan siddegruppen også laves til en ekstra opredning og som til 320 modellen er det også muligt at få et special fortelt og solsejl til 400 modellen.