Brenderup trailer

Hobby trailere

Du kan se vores store udvalg af små og mellemstore trailere til hus- og havebrug. Brenderup producere nogle af Danmarks mest populære hobby trailere og du kan se dem udstillet hos os.

Alle trailere er af høj kvalitet og med gennemtænkte detaljer. Trailerne er lette og praktiske og særdeles velegnede til f.eks. at få haveaffald kørt væk, hentet brænde eller måske til at flytte møbler med. Der er altid noget rundt om huset eller haven, som skal ordnes, og med en trailer bliver det hele lidt lettere.

Når du har fundet den trailer som, passer dig, kan du få den med hjem samme dag. Vores trailere er allerede klargjort, så vi skal bare indregistreres den til dig. Det tager ca. 30 minutter at lave alt papirarbejdet, men vi gør det hurtigt og nemt for dig.

Har du spørgsmål er værkstedet altid klar til at hjælpe og butikken er fyldt med ekstra udstyr. Ring på 98 31 98 31 eller kom forbi og gør en god handel i dag.

 

Erhvervstrailere

Som håndværker eller bygherre skal du kunne transportere materialer og arbejdsredskaber let og sikkert uden at bruge for lang tid på at læsse, fastspænde og aflæsse igen. Erhvervstrailere er solide og udstyret med specielle funktioner, som skal sikre nem og hurtig håndtering af dit grej.

Vi har flere store byggefirmaerne i Nordjylland som kunder. Vi hjælper med gode priser på erhvervstrailere og hurtig servicering af trailerne – vi ved tiden er vigtig for vores erhvervskunder.

 

Brenderup trailere

Siden starten i 1936 har Brenderup kontinuerligt udviklet sig undervejs er trailerne blevet udstyret med stadig flere funktioner og unikke detaljer. Samtidig er sortimentet vokset og de har udviklet produkter til alle former af transport.

I dag er de en af markedslederne indenfor fremstilling af trailere, og dette er ikke en tilfældighed, eftersom de sætter pålidelighed, funktionalitet og moderne design, såvel som sikkerhed øverst på dagsordenen.

Det brede sortiment af tilbehør gør desuden trailerne yderst fleksible så de kan anvendes til mange formål.


Står du og mangler en rigtig god trailer, så vil vi anbefale en Brenderup trailer, hvor vi er en stræk forhandler både på knowhow hos personele og i udbuddet af modeller. Så tag et smut forbi Jysk Caravan Center. Vores sælgere står klar til at guide jer, til det bedste valg. 
 
Brenderup trailer til hobby brug Brenderup trailer til hobby brugerhverv